Holotropic Breathwork

Holotropic Breathwork (Holotropi) er en dybtgående metode til psykoterapeutisk, personlig og spirituel udvikling skabt af Stanislav Grof, PhD.

Kun Holotropic Breathwork facilitatorer uddannet hos Grof Transpersonal Training (GTT) er medlem af Holotropiforeningen i Danmark (www.holotropi.dk) og sikrer dig den originale Holotropic Breathwork og faglig kvalitet.

Niels Bagge er certificeret Holotropic Breathwork Facilitator fra Grof Transpersonal Training i 1996 og afholdt kurser hvert år siden da.


Hvad er Holotropic Breathwork?

Ved hjælp af intensivt åndedræt, følelsesforstærkende musik, dybtgående afspænding og forløsende kropsarbejde bringes deltageren i en ændret og udvidet bevidsthedstilstand, som åbner op for personlige og spirituelt transformerende oplevelser – din indre rejse !

Det er en kraftfuld, men samtidig nænsom metode, der respekterer din personlige integritet og retten til at eje egne oplevelser. Der søges den største grad af støtte til deltagerne før, under og efter kurserne, så du kan føle dig så tryg som muligt ved at åbne op for og møde de indre oplevelser, der kommer på din rejse. Efterbearbejdning og integration af oplevelserne med tegning, skrivning og samtale.

Holotropic Breathwork kan anvendes som psykoterapi, hvor du kan gennemarbejde traumatiske oplevelser og gennemgå transformerende emotionelle processer.

Dokumentar om Holotropi

Holotropic Breathwork Kurser

Metoden kan endvidere anvendes ved personlig og spirituel selvudforskning, hvor du i ændrede bevidsthedstilstande kan få adgang til hele spektret af dit oplevelsepotentiale, herunder transpersonlige spirituelle oplevelser.

En-dags kurser har 4 -7 deltagere, som arbejder sammen i par. Man har en session som “puster” (på indre rejse) og en som “sitter” (hjælper den der rejser).

Inden første kursus har man en gratis indledende samtale med Niels Bagge og udfylder helbredsskema.

Kurserne ledes af Aut. Psykolog og Holotropic Breathwork Facilitator Niels Bagge uddannet ved Grof Transpersonal Training under ledelse af Stanislav Grof, MD, Ph.D.

Se mere om Grof Transpersonal Training her

Yderligere information

For yderligere information er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. (+45) 2084 1884 eller nielsbagge@protonmail.com

Betaling: Fælleskassen: Reg.nr. 8411 kontonr.: 4083983
Tilmelding er gyldig, når der er betalt og bindende 3 uger inden start

holotropi
holotropi kurser
Rul til toppen