Holotropic Breathwork Kurser

Holotropic Breathwork (Holotropi) er en intensiv og dybtgående metode til personlig, psykoterapeutisk og spirituel udvikling, som ved hjælp af åndedræt, musik, kropsarbejde og trygge rammer bringer deltagerne i en indre ændret bevidsthedstilstand med tid op plads til fuld selvudforskning. Oplevelserne integreres efterfølgende via tegning og samtale. Kurserne ledes af Grof Transpersonal Training certificeret Holotropic Breathwork facilitator og autoriseret psykolog Niels Bagge.

2020 – Efterår

HOLOTROPIC BREATHWORK
Heldagskursus
Tid: Lørdag 3. oktober 2020- kl. 9.00 – ca. 20
Sted: Ringstedgade 10, Baghuset, 4000 Roskilde
Pris: kr. 1.750
Tilmelding (klik her)

 

HOLOTROPIC BREATHWORK
Heldagskursus
Tid: Lørdag 31. oktober 2020- kl. 9.00 – ca. 20
Sted: Ringstedgade 10, Baghuset, 4000 Roskilde
Pris: kr. 1.750
Tilmelding (klik her)

 

HOLOTROPIC BREATHWORK
Heldagskursus
Tid: Lørdag 28. november 2020- kl. 9.00 – ca. 20
Sted: Ringstedgade 10, Baghuset, 4000 Roskilde
Pris: kr. 1.750
Tilmelding (klik her)

 

Praktiske oplysninger

Alle holotropikurser er inklusiv kaffe/te/urtete, kage, frugt, morgenmad og kursusmaterialer.

Der er en gratis indledende samtale og besvarelse af helbredsskema før første kursus. Fyraftensmøder fungerer også som introduktion til kursusdagene, men kan også deltages i uden at deltage på kursus. I dagene på kurset er der mulighed for at kontakte kursuslederen, hvis der er behov for dette.

COVID-19

Sundhedsstyrelsens retningslinjer for mindskelse af spredning af COVID-19 følges. Deltagerne vil forpligte sig på at følge retningslinjerne for kursusstedet, og opfordres til at tage de nødvendige hensyn. Der vil blive holdt fysisk afstand, hvor muligt. Der vil være de påkrævede m2 til hver deltager. Håndvask og afspritning vil være mulig løbende. Deltagerne bærer mundbind, når det kræves (dog ikke pusteren). Der vil være fysiske afskærmninger mellem pustere. Alle materialer og fødevarer vil være sikret mod overførsel af smitte. Der vil være værnemidler til rådighed.

Alle deltagere skal lade sig teste for COVID-19 med svar i ugen inden kurset. Hvis svaret er positivt eller man er syg på dagen, kan man ikke deltage på kurset. Deltageren skal medbringe sit COVID-19 testresultat på kurset.

Tilmelding, afbud, betaling

Tilmelding senest 2 uge inden start. Tilmelding er bindende 3 uger inden kursusstart, hvorefter kursusbetaling ikke refunderes. Betaling skal ske i forbindelse med tilmelding.

Ved deltagerens afbud til kurset uanset grund eller ved kursusudbyders afvisning deltageren pga. sygdom, COVID-19 positiv test eller andre relevante grunde, senere end 3 uger inden kursus start, så tilbagebetales kursusgebyret ikke med mindre, der er fundet en anden deltager til pladsen eller kurset aflyses af andre grunde.

Betaling: Fælleskassen
Reg.nr. 8411 kontonr.: 4083983

Tilmelding er gyldig, når der er betalt og bindende 3 uger inden start

Yderligere information

Tlf. (+45) 2084 1884
nielsbagge@protonmail.com

Rul til toppen