Holotropic Breathwork Kurser

Holotropic Breathwork (Holotropi) er en intensiv og dybtgående metode til personlig, psykoterapeutisk og spirituel udvikling, som ved hjælp af åndedræt, musik, kropsarbejde og trygge rammer bringer deltagerne i en indre ændret bevidsthedstilstand med tid op plads til fuld selvudforskning. Oplevelserne integreres efterfølgende via tegning og samtale. Kurserne ledes af Grof Transpersonal Training certificeret Holotropic Breathwork facilitator og autoriseret psykolog Niels Bagge.

2022

HOLOTROPIC BREATHWORK
Heldagskursus
Tid: Lørdag 2. april 2022- kl. 9.00 – ca. 20
Sted: Ringstedgade 10, Baghuset, 4000 Roskilde
Pris: kr. 1.750
Tilmelding (klik her)

Praktiske oplysninger

Alle holotropikurser er inklusiv kaffe/te/urtete, kage, frugt, morgenmad og kursusmaterialer.

Der er en gratis indledende samtale og besvarelse af helbredsskema før første kursus. Fyraftensmøder fungerer også som introduktion til kursusdagene, men kan også deltages i uden at deltage på kursus. I dagene på kurset er der mulighed for at kontakte kursuslederen, hvis der er behov for dette.

COVID-19

Sundhedsstyrelsens retningslinjer for mindskelse af spredning af COVID-19 følges.

I øjeblikket kan kurserne gennemføres uden restriktioner, men vi følger almindelige hygiejne med vask af hænder og brug af håndsprit.

Tilmelding, afbud, betaling

Tilmelding senest 2 uge inden start. Betaling skal ske i forbindelse med tilmelding. Tilmelding er bindende 3 uger inden kursusstart, hvorefter kursusbetaling ikke refunderes eller er skyldig, hvis den ikke er indbetalt endnu.

Ved deltagerens afbud til kurset uanset grund eller ved kursusudbyders afvisning deltageren pga. sygdom, COVID-19 positiv test eller andre relevante grunde, senere end 3 uger inden kursus start, så tilbagebetales kursusgebyret ikke med mindre, der er fundet en anden deltager til pladsen eller kurset aflyses af andre grunde.

Betaling: Fælleskassen
Reg.nr. 8411 kontonr.: 4083983

Yderligere information

Tlf. (+45) 2084 1884
nielsbagge@protonmail.com

Rul til toppen