Parterapi

Parterapi – Er det noget for Jer?

Parterapi, i form af parsamtaler med psykolog, kan hjælpe Jer med en lang række problemer med samlivet eller hvor livet sammen giver problemer.

Det kan dreje sig om en vanskelig kommunikation med skænderier, oplevelser af ikke at blive lyttet til og forstået, eller manglende kommunikation og samvær.

Det kan også være problemer, hvor I føler, at I er vokset mere og mere fra hinanden, eller har glemt at være sammen. Måske er i druknet i egne aktiviteter og finder ikke tid til Jer.

I kan også have være ude for begivenheder i familien, der sætter samlivet på spil, f.eks. sygdom, ulykker, misbrug, tab af arbejde, eller nyt arbejde, der tager alle kræfter. Der kan også være sket noget, som direkte berører Jeres samliv, måske opmærksomhed der gives til andre end din partner, herunder optagethed af porno, mistanker om utroskab eller faktisk utroskab.

Parterapi i Roskilde

I parterapi kortlægger vi de problemer, der er i Jeres parforhold og finder konstruktive fremadrettede måder, at finde varige positive ændringer for Jer. Vi arbejder både med følelserne, tankerne og handlinger. Hjemmearbejde er også en del af terapien.

I parterapi får I hjælp til at forbedre jeres kommunikation, styrke båndene mellem jer, øge lysten til hinanden og andre postive forandringer, der beriger og fordyber jeres samliv.

Jeg har arbejdet med par og parterapi mere end 15 år med gode resultater.

De metoder jeg har modtaget træning i og arbejder systematisk med:

– Emotions Fokuseret Terapi for Par
– Imago Relations Terapi
– Tilstandsdifferentierede Parterapi

Hvis I vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe Jer med Jeres parforhold, så ring eller skriv for at høre mere.

Henvendelse:
Autoriseret psykolog Niels Bagge
tlf. 20841884
nielsbagge@protonmail.com

Pris
:

90 minutter kr. 2.400

Rul til toppen