Mindfulness Meditation

“Meditation er en kunst, der lærer os at slappe af og være opmærksomme midt i livets strøm af problemer og glæder”

Jack Kornfield

“En klar erkendelse af, hvad der sker inden i os, og at betragte det, vi ser, med et åbent, venligt og kærligt hjerte, kalder jeg radikal accept.”

Tara Brach

MINDFULNESS MEDITATION

er en meget simpel metode til at opøve sin evne til at opleve og sanse nuet – med alt hvad det indebærer på godt og ondt.

Når du forholder dig til, hvordan du har det lige nu og her – og ikke til hvordan du synes du burde eller ville ønske du havde det – så er du mindful.

At være mindful er at være bevidst nærværende, bevidst opmærksom i nuet og en måde at være i livet på.

Ved dagligt at praktisere mindfulness meditation vil du efterhånden opnå ro og klarhed i sindet og få evnen til at nyde livet med mere nærvær.

Mindfulness meditation kan bl.a. virke helende på
” stress
” angst og depression
” lavt selvværd
” koncentration & hukommelse
” blodtrykket
” immunforsvaret
” søvnkvaliteten og søvnproblemer
” kroniske smerter
… samt en række andre fysiske og psykiske problemer

LÆR MINDFULNESS MEDITATION

På vores mindfulness kurser lærer du mindfulness meditation fra grunden fra erfaren autoriseret psykolog og mindfulnesslærer. Du vil også på kurserne lære en række variationer af mindfulness, som kan tilpasses dine individuelle behov. Der er en mindfulness praksis for enhver. Kurserne kræver ikke nogen forudsætninger og tilbydes til en god pris for høj kvalitet.

MINDFULNESS FOREDRAG

MINDFULNESS KURSER

GUIDEDE MINDFULNESS MEDITATIONER


Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Psykolog-Niels-Bagge_01_vandret-1024x548.jpg

NIELS BAGGE

Jeg startede med at meditere i 1982 og har gennem årene prøvet forskellige former for meditationer. I 1997 mødte jeg første gang mindfulness meditationslærer Jack Kornfield, som praktiserede mindfulness med varme og medfølelse. Det var en vej med hjerte! Jeg har praktiseret meditation privat i mange år, og begyndte så småt at undervise efter Jack Kornfields principper. I 2019-2021 gennemførte jeg Mindfulness Meditation Teacher Certification Program (MMTCP) under ledelse af Jack Kornfield og Tara Brach. De har begge en langvarig buddhistisk mindfulness meditaitonstræning og er psykologer med Ph.D. Jack Kornfield lærte mindfulness til Jon Kabat-Zinn (grundlæggeren af Mindfulnessbaseret stressreduktion, MBSR).

I mit daglige virke er jeg psykolog uddannet fra Københavns Universitet i 1994. Jeg har autorisation fra Socialministeriet og specialistgodkendelse fra Dansk Psykologforeningen. Min psykologiske viden er vævet ind i min mindfulness meditations praksis og vil også komme dig til gode ved kurserne hos mig.

Jeg glæder mig til at lære dig en tilgang til mindfulness, som rummer både indsigt og medfølelse, hvor du lærer meditationer til en moderne tilværelse som samtidig trækker på Buddistisk visdom.

NYHEDSBREV OM MINDFULNESS

YDERLIGERE INFORMATION

Tlf. (+45) 2084 1884
nielsbagge@protonmail.com

Rul til toppen