Mindfulness Kurser

“Meditation er en kunst, der lærer os at slappe af og være opmærksomme midt i livets strøm af problemer og glæder”

Jack Kornfield

“En klar erkendelse af, hvad der sker inden i os, og at betragte det, vi ser, med et åbent, venligt og kærligt hjerte, kalder jeg radikal accept.”

Tara Brach


Mindfulness Meditation Kursus

August-September 2024

Indhold:
Grundlæggende undervisning i mindfulness meditation. Instruktioner i udførelsen af mindfulness meditation, samt praktisk øvelse. Der er tid til spørgsmål om mindfulness generelt og specifikt omkring din proces med at lære mindfulness meditation. Du får alle materialer på kurset, en email efter hver kursusgang, samt adgang til guidede meditationer. Ingen forudsætninger for at deltage – alle er velkommen.

Underviser:
Niels Bagge

Aut. psykolog & uddannet mindfulness meditationslærer ved den 2 årige Mindfulness Meditation Teacher Certification Program (MMTCP) ledet internationalt ledende mindfulnesslærere og psykologer Jack Kornfield, Ph.D. og Tara Brach, Ph.D.

Start: Mandag 12. august 2024
Omfang: 8 tirsdage kl.17.00 – 19.00
Sted: Ringstedgade 10, Roskilde
Pris: 3000 kr inkl. moms for 8 gange
Betaling: Ved tilmelding til konto 8411 – 4083983

Binding: Tilmelding og betaling er bindende efter 22. juli 2024,
hvor efter  kursusgebyret kun tilbagebetales, hvis hele kurset aflyses.


Mindfulness Meditation Oplevelse

1. juli 2024 kl. 16-18

Indhold:
2 times Mindfulness Meditation Oplevelse. Præsentation af Mindfulness Meditation og en direkte oplevelse af, hvad du kan lære mere om på kursus i mindfulness meditation. Du får en meditationsmetode, du kan begynde at anvende allerede efter introduktionen. Ingen forudsætninger for at deltage – alle er velkommen.

Underviser:
Niels Bagge
, Aut. psykolog & uddannet mindfulness meditationslærer ved den 2 årige Mindfulness Meditation Teacher Certification Program (MMTCP) ledet internationalt ledende mindfulnesslærere og psykologer Jack Kornfield, Ph.D. og Tara Brach, Ph.D.

Tid: Mandag 1. juli 2024 kl.16.00 – 18.00
Sted: Online
Pris: 95 kr

Binding: Tilmelding og betaling er bindende efter 28. juni 2024, hvor efter  kursusgebyret kun tilbagebetales, hvis hele kurset aflyses.


Yderligere information
Tlf. (+45) 2084 1884
nielsbagge@protonmail.com

“Der er noget vidunderligt modigt og befriende ved at sige ja til hele vores uperfekte og rodede liv.”

Tara Brach

Træk vejret stille og roligt og lad det være. Lad din krop slappe af, og dit hjerte blødgøre. Åbn dig for det, du oplever, uden at kæmpe imod.”

Jack Kornfield


NIELS BAGGE

Jeg startede med at meditere i 1982 og har gennem årene prøvet forskellige former for meditationer. I 1997 mødte jeg første gang mindfulness meditationslærer Jack Kornfield, som praktiserede mindfulness med varme og medfølelse. Det var en vej med hjerte! Jeg har praktiseret meditation privat i mange år, og begyndte så småt at undervise efter Jack Kornfields principper. I 2019-2021 gennemførte jeg Mindfulness Meditation Teacher Certification Program (MMTCP) under ledelse af Jack Kornfield og Tara Brach. De har begge en langvarig buddhistisk mindfulness meditaitonstræning og er psykologer med Ph.D. Jack Kornfield lærte mindfulness til Jon Kabat-Zinn (grundlæggeren af Mindfulnessbaseret stressreduktion, MBSR).

I mit daglige virke er jeg psykolog uddannet fra Københavns Universitet i 1994. Jeg har autorisation fra Socialministeriet og specialistgodkendelse fra Dansk Psykologforeningen. Min psykologiske viden er vævet ind i min mindfulness meditations praksis og vil også komme dig til gode ved kurserne hos mig.

Jeg glæder mig til at lære dig en tilgang til mindfulness, som rummer både indsigt og medfølelse, hvor du lærer meditationer til en moderne tilværelse som samtidig trækker på Buddistisk visdom.

“Mindfulness er opmærksomhed, der kultiveres ved at være opmærksom på en vedvarende og særlig måde: med forsæt, i nuet og uden at dømme.

Jon Kabat-Zinn

“Når jeg trækker vejret ind, beroliger jeg krop og sind. Når jeg ånder ud, smiler jeg. Når jeg dvæler i nuet, ved jeg, at dette er det eneste øjeblik.”

Thich Nhat Hanh

MINDFULNESS MEDITATION

er en meget simpel metode til at opøve sin evne til at opleve og sanse nuet – med alt hvad det indebærer på godt og ondt.

Når du forholder dig til, hvordan du har det lige nu og her – og ikke til hvordan du synes du burde eller ville ønske du havde det – så er du mindful.

At være mindful er at være bevidst nærværende, bevidst opmærksom i nuet og en måde at være i livet på.

Ved dagligt at praktisere mindfulness meditation vil du efterhånden opnå ro og klarhed i sindet og få evnen til at nyde livet med mere nærvær.

Mindfulness meditation kan bl.a. virke helende på
” stress
” angst og depression
” lavt selvværd
” koncentration & hukommelse
” blodtrykket
” immunforsvaret
” søvnkvaliteten og søvnproblemer
” kroniske smerter
… samt en række andre fysiske og psykiske problemer

Rul til toppen